Knjige

Društvo Porodna Hiša je leta 2014 v obliki samozaložbe izdala prvo knjigo

10 P-jev za uspešno DOJENJE

Posebno zahvalo želimo izreči avtorici knjige oz. priročnika, saj se je Willma, v dobrobit društva, odrekla honorarju za prvi in drugi izvod te knjige.

Knjigo oz. priročnik 10 P-jev za uspešno dojenje lahko naročiš na

porodna.hisa@gmail.com

Polna cena enega izvoda 10 P-jev za uspešno dojenje je 25,97EUR
in na 230 straneh, z velikostjo 17,5x25cm nudi več kot 300 slik in skic, različne nasvete, trike in izkušnje…
Za naročila na porodna.hisa@gmail.com imamo tudi redne akcije.

 

V knjigo lahko “pokukaš” TUKAJ

Izkušnje pravijo:

Ocena knjige 10 od 10 – preberi oceno TUKAJ

*

“Knjigo sem prebrala v zadnjih dneh nosečnosti. Že 1.dan po porodu sem bila zelo hvaležna, da sem si vzela čas za to. V porodni sobi se je otroček takoj prisesal, sicer pa v porodnišnici nisem dobila nobene pametne informacije o dojenju. Zelo sem hvaležna, da mi je prijateljica svetovala knjigo 10-Pjev in jo tudi sama priporočam naprej vsaki bodoči mamici.”

~ mamica Manca

“Tekom nosečnosti sem knjigo prebrala 3x. Čeprav sem prvo hči dojila 18 mesecev se mi je zdelo, da marsikaj ni bilo tako kot bi moralo biti. Danes ponoči sem rodila svojo drugo hči. Porod je bil sanjski – vse kar sem si zazelela so upoštevali. Ko so mi položili mojo deklico na prsi je začela iskati zizo in se pristavila. To starejša hči ni nikoli naredila. Brez pomoči se sama pristavi, vmes podre kupček in je dalje. Hvala za najboljšo knjigo na svetu!!!!!! Zelo mi je pomagala, mi dala samozavest in motivacijo za naprej. Hvala hvala hvala!”

~ mama Mojca

“Draga Willma! V rokah držim skoraj 7 tednov starega fantka.
Zahvalila bi se ti za moč, pogum in voljo, da si napisala knjigo ter s tem pomagala mnogim začetnicam pa tudi že izkušenim doječkam. Sama sem jo pred porodom temeljito pregledala in ko gledam nazaj, mislim da mi brez oboroženosti z znanjem, predvsem pa z zaupanjem v svoje telo ne bi uspelo. Bili so komentarji o premalo mleka, dodatkih in vse kar paše zraven. Po zaslugi tvojega širjenja znanja in pozitivnega odnosa do doječih mam sem jih znala preslišati in zaupati sebi.
Hvala ti!”

~ mama Erika

“Pozdravljeni! Ležim vsa presrečna v porodnišnici ob svoji princeski, ki nama je dojenje super steklo tudi zaradi vaše knjige. Iz srca hvala za tako super knjigo!”

~ mama Lidija

“…tako sem si želela tvojo knjigo in jo dobila (zadnjo!) v knjigarni v NM. Prebrala sem jo še isti večer, v eni sapi!
… Ja res, vse sem naenkrat prebrala, nisem mogla stran…milijonkrat boljše kot gospod Gray.
Še sedaj jo z veseljem kdaj odprem in jo rada svetujem vsaki mamici.”

~ mama Lucija, I.Gorica

“Čisto slučajno sem naletela na tvojo čudovito knjigo, decembra 2014. Pred to knjigo nisem našla nobene uporabne knjige o dojenju.
Za 10 P-jev pa lahko recem, da je biblija dojenja! Pred porodom sem bila zaradi nje samozavestna in seznanjena z vsemi “pastmi dojenja”. Z mojo hčerkico nama je dojenje lepo steklo zahvaljujoč tej knjigi in se vedno traja. Iz srca hvala za 10-Pjev!”

~ Ana, Celje

“Teh 10 P-jev o dojenju je carskih, jaz že pridno berem in komaj čakam na dojenčka, da vse preizkusiva v praksi.”

~ Marjana, Maribor